Home Artikler Bedste net-stole i 2021

Bedste net-stole i 2021

0
Bedste net-stole i 2021

Ny frihed med Ergo-Lifestyle kontorstol

 

Får du det ofte varmt, når du sidder og arbejde ved din computer? Da vi i dag, sidder mange timer foran en computer, kender mange til problemet, at få det for varmt når man sidder på den samme stol i flere timer i træk.

 

En kontorstol med netmateriale giver et ryglæn, med ekstra åndbarhed og er med til at sikrer en behagelig kropstemperatur i løbet af en lang arbejdsdag. Har du svært ved at holde koncentrationen i løbet af en lang dag, kan en stol med netmateriale øge din koncentration og produktivitet på arbejdet.

 

Let, enkel og friskt design i to farver

 

Ergo-Lifestyle kontorstol, findes i to forskellige farver – hvid og sort. Vælger du en hvid Ergo-Lifestyle kontorstol, sikrer du dig en fleksibel og enkel kontorstol som virker let i lokalet uden at der er sparet på diverse justeringsmuligheder og lækre materialer. Hvis du er mere til den traditionelle kontorstol, kan du også købe kontorstolen i sort.

 

Ergo-Lifestyle kontorstol i sort og hvid, er let og bevægelig som gør det fleksibelt og nemt for din ryg, at bevæge sig på stolen i løbet af en lang arbejdsdag.

 

Ryglænet er specielt udviklet, så den imiterer rygsøjlens bevægelser og ryglænet følger således overkroppens bevægelser, når man bevæger sig. Den ekstra luftcirkulation i ryglænet, giver derfor en god støtte og komfort, og stolen er således ideel for dem, som døjer med mindre rygsmerter efter en lang arbejdsdag på stolen.

 

En stol der passer både til arbejds- og hjemmekontoret

 

Det er vigtigt at du stiller krav til den kontorstol du vælger at bruge til dit daglige arbejde. Vi anbefaler, at den kontorstol du vælger som minimum kan:

  • Justeres i højden
  • Ryglænet kan indstilles
  • Justering af sædet, for en bedre blodgennemstrømning til benene
  • Vi anbefaler at stolen har 5 hjul for større komfort
  • Armlæn der kan justeres for at aflaste kroppen

 

Med Ergo-lifestyle kontorstol får du de nødvendige muligheder til at justere stolen så den passer perfekt til dine behov i hverdagen, både i hjemmet eller på arbejdspladsen. Bestil din Ergo-Lifestyle kontorstol i dag!