HÅG Capisco 8106 ergonomisk stol

Håg Capisco 8106 af Peter Opsvik tiltrækker opmærksomhed takket være sin ekstraordinære form, samtidig med at den giver mange ergonomiske fordele. Det særprægede sæde giver mulighed for en mere oprejst siddeposition og fremmer bevægelsen mellem forskellige naturlige sædepositioner – hvad enten det er konventionelt eller sidelæns.

HÅG Capisco er skandinavisk ergonomi

HÅG Capisco 8106 stol lilla
HÅG Capisco 8106 stol lilla

Capisco 8106 stolen blev designet af Peter Opsvik i 1986 og er som en pioner inden for ergonomi. Inspireret af en ridderes fleksible arbejdsstilling, blev Capisco’s unikke sadelsæde skabt med det formål at gøre det moderne arbejde endnu mere fleksibelt. Designer Peter Opsvik er overbevist om, at den næste siddeplads er altid den bedste – og med Capisco 8106 skabte han en kontor drejestol, der sætter denne ide i aktion, hvilket gør den til den ideelle følgesvend til det moderne arbejde.

Den klassiske kontorstol giver mulighed for et særdeles stort antal siddepladser, som du kan skifte mellem ved vilje: om fremad, bagud eller sidelæns sidelæns eller halvvejs, med Capisco 8106 er der en række forskellige stillinger.

Ideelt set bør den siddende person ændre sædepositionen på Capisco oftere for at være permanent afslappet og komfortabel. I stedet for at forsøge at definere den ideelle siddeplads, fokuserer HÅG på at skabe stole, der opfordrer dig til at skifte mellem forskellige positioner mens du sidder og dermed sikre brugerens helbred og trivsel.

Capisco er særligt velegnet til fleksible ergonomiske kontor swivel stole – fra mødelokaler til samarbejdsområder over åbne kontorer til hjemmekontoret. Capisco fremmer aktivt møde på den moderne arbejdsplads.

HÅG Capisco 8106 stol grøn
HÅG Capisco 8106 stol grøn

Bæredygtighed hos ergonomiske HÅG

Alle kontormøbler producentens stole indeholder en høj andel genanvendte materialer og er selv mindst 99% genanvendelige. I overensstemmelse med internationalt anerkendte kvalitetsstandarder testes HÅG produkter med hensyn til deres funktion, dimensioner, håndværk og holdbarhed.

HÅG stole – og øvrige kontormøbler – viser sig selv at være exceptionelt holdbare. Lav totalvægt, materialer af høj kvalitet, lang levetid og lukkede produktionscykluser. HÅG kontorets svingstol er så præcist og af høj kvalitet, at alle reservedele får 10 års producentgaranti – med undtagelse af den karakteristiske gasfjeder, som producenten yder en livstidsgaranti til.

Derudover producerer HÅG kontorstole med grøn elektricitet, hvilket gør fabrikanten endnu engang et eksempel på bæredygtighed. Miljørevisionen er en vigtig søjle i det skandinaviske selskabs filosofi. Den mindste mulige CO2-balance, afvisningen af ​​giftige kemikalier og den mindst mulige anvendelse af ikke-vedvarende ressourcer spiller en vigtig rolle. HÅG er den første kontorstolsproducent, der er certificeret til ISO 14001 og EMAS-registreret. HÅG var det første europæiske kontorstolmærke for at modtage det eftertragtede Greenguard-certifikat fra US Environmental Institute.

Capisco 8106 – specifikationer

HÅG Capisco 8106 stol lys rød
HÅG Capisco 8106 stol lys rød

HÅG Capisco 8106 leveres med sæde og ryg. Sadelstolen kan justeres mellem lave og høje arbejdsstillinger, helt op til stående, så du bliver mere dynamisk i dine bevægelser, mens du stadig er afbalanceret. Sædehøjden, sædedybden og baghøjden kan justeres. Tiltmotstanden kan justeres og låses. Fodbase leveres i sort eller sølvlakeret aluminium. Standard 200 mm gasløft. En fodbase i poleret aluminium er valgfri.

Hvis du er i innovation, er HÅG Capisco kontorstolen for dig. Du vil ikke finde en anden kontorstol så velegnet til arbejdsflader i forskellige højder eller i højdejusterbare skriveborde. I en HÅG Capisco kan du sidde lige så komfortabelt fremad eller vendt til siden, hvilket giver dig en bred rækkevidde. Stolen har modtaget en række priser for sine unikke kvaliteter og karakteristiske design. Det har også været en forløber med hensyn til miljøvenligt design og har stadig en meget stærk miljøprofil i forhold til sine konkurrenter. Du kan vælge en HÅG Capisco med god samvittighed.

Dynamisk ergonomisk stol

Har du nogensinde spekuleret på, hvad den bedste position at sidde i er? Det er altid den næste! En ergonomisk stol er en, der følger dig naturligt ind i din næste siddeplads. Det bør iagttage kroppens bevægelser, både små og store, og forblive stille, når kroppen ønsker det. Med en stol, der følger kroppen, kan brugeren fokusere på arbejde, mens kroppen leverer behovene hos de muskler, der aktiveres. Du bevæger hele din krop uden endda at tænke på det. God blodcirkulation er grundlæggende for en sund krop og klarhed i tanken.

HÅG Capisco 8106 stol
HÅG Capisco 8106 stol

HÅG Capiscos sæde er lavet af genanvendte bilbumpere og affald af husholdningsemballage. Plastkomponenter er mærket for at muliggøre sortering til genbrug. HÅG er registreret som en miljøbevidst virksomhed inden for EU’s miljøledelses- og revisionsordning (EMAS). Vi anvender også miljøledelsessystemer i overensstemmelse med NS-ISO 14001.

HÅG Capisco blev designet modelleret på hestens rytters dynamiske siddeposition. Stolen passer perfekt til enhver bordhøjde. Peter Opsvik og hans kolleger har samarbejdet med HÅG siden 1974 og har ydet et stort bidrag til den filosofi, som HÅG bygger sin forretning på.