Ergonomiske kontorstole uden ryglæn

Det skal du vide, når det kommer til ergonomiske kontorstole uden ryglæn

En god ergonomisk kontorstol uden ryglæn kan simpelthen lave vidundere for din ryg. For i dag er der mange af os, som arbejder i kontormiljøer, både på arbejde og derhjemme. Derfor sidder vi meget foran computere – med en god kontorstol, så kan du undgå mange af de rygskader, som ofte opstår hos mennesker på disse arbejdspladser.

At læne sig bagud er ikke altid sundt

Tit snakker vi om, at man faktisk skal have et ryglæn. For ryggen skal jo have noget at læne sig opad, skal den ikke?

Og det er ikke helt forkert, men det, som ofte sker er, at vi får et ryglæn, og så bliver vi fuldstændig afhængige af det. Det betyder for mange af os, at vi kommer til at synke sammen og afhænge af ryglænet.

Men med en ergonomisk kontorstol uden ryglæn, så har du ikke noget ryglæn til at redde dig. Det gør, at du bliver tvunget til at holde en god stilling med ryggen, og dermed har du større chance for at undgå skader.

Lidt tilt er godt

Det er ikke meningen, at du med en ergonomisk kontorstol uden ryglæn skal kunne sidde på alverdens sjove måder. Alligevel er det dog godt, at du kan ændre vinklen lidt.

For vores ben er alle sammen forskellige, og de har brug for forskellige højder, som jo ofte bestemmes af vinklen. Derudover, så er der bare forskellige måder at stille benene på, som kan virke for hver af os.

Generelt, så er det at få en ergonomisk kontorstol uden ryglæn kun noget værd, hvis du stadigvæk har en smule kontrol over den. God stilling, når man sidder og arbejder, er nemlig til en vis grænse individuelt, så du skal sidde på din egen måde!