Home Artikler Styrk din krop på jobbet

Styrk din krop på jobbet

0
Styrk din krop på jobbet

Føler du at dit job kommer i vejen for din træning? Måske føler du at du mangler tid når du kommer hjem eller ikke har overskud til at træne efter en lang og hård dag på jobbet. Selvom du kan mærke at det går udover både formen og humøret, så kan en lang dag på jobbet virkelig betyde at motivationen, for at træne når man kommer hjem, daler.

Der er dog hjælp at hente, og du kan rent faktisk både komme i bedre form og styrke din krop på jobbet.. ja du hørte rigtigt. Hvordan skal jeg dog få tid til det, tænker du måske? Det får du en række tips og gode råd til her. For det behøver ikke kræve en masse tid at komme i bedre form, det kræver bare at man ved hvilke øvelser og teknikker, der virker bedst på kortest tid.

Det tager ikke mere en 5 minutter

Faktisk kan du med få øvelser styrke hele din krop, og er du bange for at komme til at svede, så vil disse øvelser ikke gøre dig alt for svedig. De øvelser vi giver dig nu, kan klares på 5 minutter på jobbet – prøv selv.

En af de bedste øvelser til at styrke hele kroppen er den der hedder planken. Planken styrker din core muskulatur og kan være med til at give dig en fladere mave og en mindre øm ryg. Tag blot planken i 1 minut, så vil du allerede udfordre din krop nok til at den bliver styrket. Lyder 1 minut for voldsomt, så tag planken i 2 x 30 sekunder i stedet.

En anden øvelse der er rigtig god er romaskinen. Den træner hele overkroppen og er super nem at gå til. Det kræver selvfølgelig en romaskine på kontoret. Men i dag er romaskiner billige og fylder ikke meget, så det er til for de fleste virksomheder.

Der findes en øvelse der kan styrke nærmest hele din overkrop på samme tid, den hedder pull ups. Pull ups er øvelsen hvor du hiver dig selv op i armene. Tag blot 4-5 gentagelser og så har du allerede styrket både skuldre, biceps og din øvre ryg. Her kan du købe en pull up bar til dørkarm, så kan du nemt lave pull up lige hvor du har lyst.

Dermed har du på bare 3 minutter styrket både din core og din overkrop.

Den sidste øvelse du kan lave aktiverer den største muskel i hele din krop og pumper testosteron ud til alle muskler i kroppen, med denne øvelse kan du få større overarme selvom du ikke bruger disse under øvelsen. Der tales om squat. Squat er den absolut bedste ben øvelse der findes. Du laver squats ved at bøje ned i knæene med ret ryg og rejse dig igen. Her styrker du både mave, ryg og dine benmuskler. Tag blot 10 gentagelser og gerne med noget i hænderne. Det behøver ikke tage mere end 2 minutter.

Tillykke! Du har nu styrket din krop på bare 5 minutter og du kan nu gå til frokostpause.