Home Artikler Eksklusiv kontorindretning med en gaspejs

Eksklusiv kontorindretning med en gaspejs

0
Eksklusiv kontorindretning med en gaspejs

Går du og mangler inspiration til indretningen af dit kontor? Vil du gerne have noget der er den perfekte balance mellem æstetik og effektivitet? Så skulle du overveje at indrette dit kontor med en gaspejs.

I denne artikel, vil jeg komme ind på nogle af de fordele der er ved indretning og investering i en gaspejs.

Fordele ved gaspejs

Der er mange fordele ved at vælge en gaspejs både designmæssige, funktionsmæssige og miljømæssige.

Design fordele

Et eksempel på virksomheder, der tilbyder gaspejse i en stor designkvalitet er Philippejse. Der er forskellige modeller til en hver smag, der passer til en hver indretning. Du kan få pejs, der er delt op i 1-4 sider frit og klart glas, så du kan få et bedre syn fra flere vinkler. Disse forskellige designs betyder også, at pejsen kan placeres stort set alle steder på kontoret efter din smag.
Du kan også selv styre, hvor stor flammen skal være i de fleste gaspejse, med et simpelt klik på din fjernbetjening.

Funktions fordele

Gaspejsen styres via en fjernbetjening og du behøver ikke at skulle hugge brande og stable det. En gaspejs er også meget hurtigere, end en konventionel pejs til at starte op og afgive varme. Dette betyder, at den nemt og hurtigt kan varme kontoret op og sikre en behagelig start på dagen i de kolde måneder.
Det skal dog nævnes, at prisen for en gaspejs i de fleste tilfælde er mere bekostelig, end en normal pejs. Dette skyldes, at du højst sandsynligt skal hav en el-installatør forbi og klare opsættelsen.

Miljømæssige fordele

Da gaspejsen som navnet angiver bruger gas, så er det et mere miljøvenligt alternativ til den traditionelle pejs. Den normal brændeovn har stået for skud af meget kritik, specielt når det kommer til forurening. Man mener faktiske, at røgen fra disse brøndovne er skyld i mange sygdomme og sågar dødsfald årligt.
Hvis du køber en gaspejs, så vil du også gøre dit nabolag en stor tjeneste, da mange nye huse er installeret med en Genvex anlæg som suger frisk luft ind. Dette betyder, at hvis du vælger den traditionelle brændeovn, så vil du ikke kun ramme folk udenfor, men også naboer eller dig selv, når den forurenet luft bliver suget med ind.

Hvis disse punkter lyder tiltalende for dig og du står i en situation og overvejer at investere i en pejs, til din indretning af kontoret. Så kan du klikke og se et bredt udvalg her fra Phillippejse.