Home Artikler Prioritér sundhed for både personale og miljø

Prioritér sundhed for både personale og miljø

0
Prioritér sundhed for både personale og miljø

I søgen efter den mest optimale arbejdsplads er der flere forskellige faktorer, der er værd at kigge en ekstra gang på. Mere og mere tyder på, at det allervigtigste, når det kommer til at udvikle et bæredygtigt og effektivt kontor, hvor arbejdskraften af alle medarbejdere bliver udnyttet mest muligt, er sundheden.

Hvorfor skal man prioritere sundhed på arbejdspladsen?

Grunden til at sundhed ikke blot er noget, man skal føre ind i sin livsstil i privatlivet, men også skal have in mente på arbejdspladsen er simpel: Vi bruger i gennemsnit 37 timer om ugen på at arbejde. Næsten halvdelen af ens vågne timer i døgnet, bliver brugt på arbejdspladsen.

Derfor er det selvsagt, at sundheden skal inkorporeres i arbejdslivet.

Sundhedens facetter

Der findes forskellige nuancer og facetter af begrebet sundhed. Der er den indre sundhed, kroppens sundhed, jordklodens sundhed, arbejdspladsens sundhed, den sociale sundhed. De er alle vigtige og værd at investere tid på at dyrke og fremme.

Hvis man til daglig færdes på en arbejdsplads, hvor der bliver fabrikeret eller importeret varer, er lageret en stor drivkraft for hele virksomheden. Det er så at sige virksomhedens hjerte.

Derfor er det vigtigt, at alting er optimalt på lageret. Hvis man lader sine lagermedarbejdere arbejde med de bedste kvalitetsmaterialer, vil det gavne både den enkelte medarbejder og virksomhedens succesrate som en helhed.

Albe Emballage

Hvis man vil øge effektiviteten og kvaliteten af ens lagerarbejdere, skal man lade dem arbejde med Albe Emballage. Albe Emballage er højst anbefalelsesværdigt, fordi de sætter kvalitet i højsædet. Og for dem er miljøvenlighed en helt naturlig del af opfattelsen af, hvad god kvalitet er.
Hvis man har en virksomhed og man bruger meget energi på at gøre ens vare miljøvenligt, hopper kæden ofte af, når det kommer til fragten. Dette skyldes, at langt det meste emballage er alt andet end miljøvenligt.

Men hos Albe Emballage er postordreposerne, kassefyldet, boblekuverterne, pakketapen, alle delene af fragtemballagen miljøvenligt. Uanset hvilke materialer man arbejder med, er det vigtigt, at det er gode materialer, som man med god samvittighed kan fabrikere og sende ud i verden – det skaber både indre-, arbejdsmæssig og miljøsundhed.