Home Artikler Har du behov for hjemmekontor? Byg en ny tilbygning

Har du behov for hjemmekontor? Byg en ny tilbygning

0
Har du behov for hjemmekontor? Byg en ny tilbygning

Går du med drømmen om at udvide hjemmet med ekstra plads til et hjemmekontor? Så er det vigtigt, at du starter byggeprojektet på den rette måde og får udført statiske beregninger af tilbygningen, så du dermed sikrer dig, at tilbygningen holder til det, den skal.

Vigtigt før du begynder at bygge dit nye hjemmekontor

Du vil sikkert gerne i gang med det samme, og det kan ikke gå for stærkt, før dit nye hjemmekontor kan tages i brug. Dog skal du først og fremmest – i forbindelse med byggetilladelsen – indsende en rapport med statiske beregninger af tilbygning. Denne rapport skal indeholde tegninger, beskrivelser og beregninger af de bærende konstruktioner i bygningen. Dette er altså vigtigt, inden du giver dig i kast med byggeprojektet, eftersom rapporten viser, om tilbygningen overholder lovgivning og samtidig er nødvendig for, at du kan modtage den endelige godkendelse fra kommunen.

Hvor skal du hente hjælp?

De statiske beregninger af tilbygningen er altså nødvendige og yderst vigtige for at sikre, at tilbygningen og dens bærende konstruktioner bliver lavet korrekt. Dermed risikerer du ikke, at det hele pludselig falder sammen. Det er ikke helt enkle beregninger, man som udgangspunkt lige selv klarer. Derfor er det en god ide at opsøge hjælp til udførelsen af disse. Det kan du eksempelvis gøre gennem Calceku ApS, som er rutinerede i at udføre statiske beregninger til alle former for tilbygninger. Således sikrer du dig, at beregningerne bliver udført på den helt rette måde med de bedste programmer og værktøjer.

Vigtigt at forsikre byggeriet

Når du har fået udført de statiske beregninger af tilbygningen, og du har fået byggetilladelse, er du ét skridt tættere på at se et færdigt hjemmekontor. Men husk, at det er enormt vigtigt at tegne en forsikring, inden du går i gang med byggeriet. Det er især vigtigt, hvis du selv står for byggeprojektet og opførelsen, eftersom du dermed er den ansvarlige for eventuelle skader. Dette kan også inkludere andre skader såsom: Arbejdsskader, storm, vandskader, hærværk, brand og tyveri. Det er specielt en god ide at kontakte forsikringsselskabet inden påbegyndelse af tilbygningen for dermed at sikre den rette dækning undervejs i byggeperioden.