Home Artikler Sådan gør du livet surt for indbrudstyven

Sådan gør du livet surt for indbrudstyven

0
Sådan gør du livet surt for indbrudstyven

Bor du i et område hvor der er mange indbrud? Så kan det være at du skal gøre en ekstra indsats for at gøre livet surt for eventuelle tyve der skulle bryde ind hos dig. Selvom man forsikrer sine ting og ofte kan få det meste erstattet, så er det virkelig ubehageligt når der er nogen der bryder ind i ens hjem. For at undgå dette, så kan du gøre livet så surt for tyven som overhovedet muligt. Hvis du ikke ved hvordan du gør det, så læs med her og bliv klogere på hvordan du holder dine ting i sikkerhed for folk med for lange fingre.

Find dine ting igen hvis de skulle blive stjålet

Hvis du er så uheldig at du får ubudne gæster, så kan du gøre livet så surt for dem som overhovedet muligt ved at tyverimærke dine ting. Når du tyverimærker dine værdigenstande, så er det samtidig din sikkerhed for, at du kan finde dine ting igen hvis nogen skulle løbe med dem. Det er især en god ide ved ting, som du ikke kan få erstattet. Det gælder blandet andet smykker som har en stor affektionsværdi for dig og computere eller harddiske med private billeder.  Med en tyverimærkning, så vil de fleste tyve lade dine ting stå og dem som tager dem med alligevel, vil langt nemmere blive opdaget og du kan få dine ting hjem igen. Du kan også bruge tyverimærkning på dit værktøj og dyre lamper. Så har du sådanne ting liggende, så hold dem endeligt i sikkerhed med en tyverimærkning. Er du interesseret i at læse mere om tyvermærkning? Så klik her for at se mere.

Gør dit hus og dit værksted svært at komme ind i

Udover at tyverimærke dine ting, så kan du også med fordel gøre dit hus og dit værksted besværligt at bryde op. Det er der også en god sikkerhed i. Hvis ikke indbrudstyven kommer ind, så kan han jo heller ikke stjæle noget. Men støder du på en meget ihærdig indbrudstyv, så kan han komme ind stort set alle steder og det er så her at en tyverimærkning er en rigtig god ide. Men for at gøre livet så surt for ham så muligt, så lad ham bruge lang tid og mange kræfter på overhovedet at bryde ind. Forhåbentligt mister han modet undervejs og giver op. Det kan du gøre ved at sørge for, at have gode og sikre låse på alle dine døre og vinduer. Selv på din værkstedsdør vil det være en god ide, med en god lås, hvis du har meget værdifuldt værktøj. Det samme gælder hvis du har en kælderdør. De er nemlig ofte af ældredato og dermed er deres låse også ofte af ældre dato, med mindre at man skifter låsen.