Home Artikler Forebyg smerter og spændinger i kroppen

Forebyg smerter og spændinger i kroppen

0
Forebyg smerter og spændinger i kroppen

Arbejdspladsen er vores andet hjem. Det er på vores arbejde vi, ugentligt, bruger flest timer, bortset fra sengen. Derfor er det samtidigt også rigtigt vigtigt, at vi har det godt på vores arbejdsplads. Krop og sundhed, gode kollegaer er nøgleord til at have en god arbejdsglæde. Arbejdsglæden er det vigtigste at have i orden, når man er på arbejde. Hvis man ikke trives blandt kollegaerne, eller får smerter i kroppen af at sidde ved sit skrivebord, er der noget helt galt. Læs mere om sundhed og motion hos RunMag. 

Investér i arbejdsglæden det betaler sig  

At have en arbejdsplads, hvor arbejdstagerne trives, er ikke nogen dårlig idé, både grundet vores livskvalitet, og firmaets omsætning, og progressivitet. En arbejdsplads, med medarbejdere, der ikke trives, vil automatisk blive begrænset i sin vækst, da arbejderne ikke er i stand til at yde deres fulde potentiale. Det er altså derfor en god idé at have en glad, funktionel arbejdsplads. Giv evt. medarbejderne en god gave, som gavner dem. 

Fysiske smerter er et no-go  

Mange arbejdspladser har tendenser, til at kræve fysisk stamina. Hvad enten det så er håndværker-industrien, der byder på fysisk anstrengende arbejde, eller om det er kontorstolens stillesiddende prikken, der generer. Der går ikke at have smerter i kroppen, forårsaget af det erhverv man nu engang har valgt. Hvis du får ondt i ryggen af at sidde i den samme stilling i flere timer, er det ikke mærkeligt.